Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys versterkt managementteam EMEA met aanstelling van Bill Brown

​Brown als hoofd van de commerciële afdeling EMEA bij Unisys, met klanten in Travel & Transportation, Telecommunications, Manufacturing, Consumer Goods, Pharmaceuticals en Life Sciences

Diegem, 21 November 2016 - Unisys Corporation kondigt vandaag de aanstelling van Bill Brown aan. De aanstelling van Brown zal de klantenrelaties en regionale mogelijkheden van de organisatie in een aantal cruciale sectoren versterken, zoals Travel & Transportation, Telecommunications, Manufacturing, Consumer Goods, Pharmaceuticals en Life Sciences.

Brown voegt zich bij Unisys vanuit Dell Services. Als hoofd van Commercial Businesses in EMEA zal hij rechtstreeks rapporteren aan Tom Higgins, Vice President en General Manager EMEA. Voor zijn functie bij Dell bekleedde Brown verschillende leiderschapsposities bij EDS en Perot Systems. Zijn carrière startte hij in het domein van applicaties, systemen, netwerkprogrammatie en design.

“Bill is een geweldige toevoeging aan ons team”, vertelt Higgins. “Dankzij zijn carrière is hij uitstekend in staat om bedrijven te leiden, belangrijke projecten voor wereldwijde klanten te winnen en te implementeren, en om groei te drijven. Bill komt bij ons om de commerciële divisie in de regio te leiden. Deze divisie heeft een trots nalatenschap op luchtvaartvlak, waar 18 van de top-25 wereldwijde luchtvaartmaatschappijen en 25% van de luchtvaartpassagiers elke dag van onze technologie afhankelijk zijn.”

In zijn nieuwe rol krijgt Brown financiële verantwoordelijk over de commerciële divisie in de EMEA-regio en de dienstverlening vanuit afdelingen, zoals security, applicatie-diensten, cloud- en infrastructuurdiensten en diensten voor eindgebruikers. Brown zal actief zijn vanuit het Unisys kantoor in het Zwitserse Thalwil.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.