Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys maakt beveiliging door microsegmentatie mogelijk op Microsoft Azure

​Unisys Stealth(cloud)™ zorgt voor betere beveiliging tegen lagere kosten voor gebruikers van Microsoft Azure, het platform dat in gebruik is bij 85 procent van de Fortune 500-bedrijven in 140 landen

Diegem, 20 april 2016 – Unisys Corporation kondigt aan dat het Unisys Stealth(cloud)™ beschikbaar stelt op Microsoft Azure, zodat bedrijven dezelfde beveiliging door microsegmentatie waarmee ze hun eigen omgeving beschermen, ook op Azure kunnen gebruiken.

Stealth breidt de beveiliging van Microsoft Azure uit met extra beveiligingsmaatregelen, centraliseert het beveiligingsbeheer voor bedrijven die gebruik maken van de cloud en zorgt voor een efficiënte, veilige en kosteneffectieve manier om workloads naar Azure over te zetten.

“Goede beveiliging en efficiëntie vormen de sleutels tot succes in een tijd waarin steeds meer bedrijven hun informatie uit datacenters halen en naar de cloud verplaatsen,” zegt Tom Patterson, Chief Trust Officer bij Unisys. “We zijn blij ondersteuning voor Azure aan Stealth te kunnen toevoegen en bedrijven zo aan betere beveiliging, meer controle, lagere kosten en meer efficiëntie te kunnen helpen.”

“We willen een alomvattende en bedrijfsoverstijgende benadering van beveiliging bieden,” zegt Ann Johnson, vicepresident Worldwide Enterprise Security Group bij Microsoft. “De toevoeging van Stealth aan de sterke beveiligingsmaatregelen van Azure, zorgt ervoor dat bedrijven nog meer flexibiliteit en zekerheid krijgen om in onze cloud te gaan werken.”

Stealth software zorgt voor extra beveiliging van data en applicaties op het Azure cloudplatform door encryptie en microsegmentatie-techniek op basis van identiteit. Het is een nieuwe benadering van beveiliging, die bedrijven in staat stelt eenvoudig fysieke netwerken in duizenden logische microsegmenten op te delen. Zelfs als kwaadwillenden één microsegment binnen zouden dringen, zijn ze daardoor alsnog niet in staat om andere delen van de bedrijfsomgeving te bereiken. Daarbij kunnen bedrijven die hun lokale infrastructuur willen uitbreiden naar Azure gebruikmaken van de extended data center (XDC) functionaliteit: hierdoor worden beveiligde workloads vanuit het datacenter direct naar Azure verplaatst, wat tijd en geld scheelt.

Door te zorgen voor extra beveiligingsmaatregelen neemt Stealth obstakels weg voor veel bedrijven die hun voordeel willen doen met de cloud om zo voor te blijven lopen op de concurrentie. Stealth stelt bedrijven in staat de manier waarop ze hun datacenters beschermen ook op het Azure cloudplatform toe te passen. Zo kunnen ze zorgen voor end-to-end dataencryptie van een werkstation, server of virtual machine in hun eigen datacenter tot een virtual machine in Azure. Door Stealth beschermde virtual machines zijn voor niet-geautoriseerde gebruikers niet detecteerbaar.

Over Unisys​

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die werkt met veel van 's werelds grootste bedrijven en de overheidsorganisaties om hun meest urgente IT- en zakelijke uitdagingen op te lossen. Unisys is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde, toonaangevende oplossingen aan klanten binnen de overheid, financiële dienstverlening en commerciële markten. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Unisys biedt cloud- en infrastructuur-services, applicatie services, security oplossingen en high-end server-technologie.

Bezoek voor meer informatie www.unisys.com of volg Unisys op Twitter @UnisysBE.