Language Selection

Your selected language is currently:

English

​​Unisys wint Computable Service Provider of the Year Award met CloudForte® for Microsoft Azure

​Het cloud-acceleratie en automatiseringsplatform van Unisys wint een belangrijke vakprijs voor de ondersteuning van diensten in de publieke cloud

Hoofddorp, 31 Oktober, 2019Unisys Corporation heeft de Computable Service Provider of the Year Award gewonnen voor CloudForte® for Microsoft Azure. CloudForte is het uitgebreide managed service-aanbod voor het automatiseren en versnellen van veilige digitale transformatie en cloudmigratie, dat gebruikmaakt van Microsofts publieke cloud-omgeving.

CloudForte biedt tools voor selfservice-blauwdrukken, geautomatiseerde governance en workflow, geautomatiseerde provisioning, beveiliging, rapportage en geavanceerde analytics voor publieke, private en hybride cloud-omgevingen.

Computable, een van de toonaangevende IT-publicaties in Nederland, reikte de award aan Unisys uit tijdens het galadiner in Utrecht op 29 oktober 2019. De jury bekroonde CloudForte, de publieksfavoriet met bijna 20% van de online stemmen in de categorie  Service Provider van het Jaar. Negen andere organisaties namen deel voor de award in deze categorie.

“We zijn trots op deze mooie erkenning voor ons cloud- en infrastructuurdienstenteam, dat ongelooflijk hard heeft gewerkt om CloudForte op de markt te brengen; maar ook op de klanten die het implementeren om hun digitale transformatie en cloudmigratie te ondersteunen,” zegt Davy van Iersel, service delivery leader voor de publieke sector bij Unisys EMEA en general manager van Unisys Nederland.

CloudForte bouwt voort op de kracht van Microsoft Azure en stelt organisaties in staat om flexibele, kostenefficiënte, veilige en compliant cloud-omgevingen automatisch te implementeren en te beheren, voor een breder aanbod van clouddiensten die overal eenvoudig toegankelijk zijn. Het Unisys Cloud Center of Enablement heeft meer dan 300 Microsoft-gecertificeerde professionals in dienst om organisaties te helpen bij hun cloudmigratie met ondersteuning voor compliance en governance, kosten en facturering, modernisering van legacy-applicaties, realtime analytics, single-pane beheer en zero trust beveiligingsmodellen.

Kijk voor meer informatie over CloudForte op www.unisys.com/CloudForte.

Unisys Computable Award

 Davy van Iersel, service delivery leader voor de publieke sector bij Unisys EMEA en general manager van Unisys Nederland,neemt de Computable Award in ontvangst van Dionne Stax.

 

 

Voor meer informatie en interviewaanvragen :
Mediacircus PR
Andrea Wigman
+31 (0)6 24114874
office@mediacircuspr.nl

Over Unisys
Unisys is een wereldwijd informatietechnologiebedrijf dat krachtige, op veiligheid gerichte oplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden. Het Unisys-portfolio omvat beveiligingssoftware en -diensten; digitale transformatie en werkplekdiensten; bedrijfstoepassingen en -diensten; en innovatieve software-besturingsomgevingen voor zeer intensieve zakelijke computing. Voor meer informatie over hoe Unisys op veilige manier betere resultaten realiseert voor klanten in de overheids-, financiële en commerciële markten, kijkt u op www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter en LinkedIn.