Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys spreekt over veiligheid tijdens Overheid 360°

​Schiphol-Rijk, 16 april 2015 - Unisys zal 22 en 23 april aanwezig zijn op Overheid 360°, de beurs die voorheen bekendstond als “Overheid & ICT”. Jim Vlaming, Client Executive en Thought Leader Security bij Unisys, zal op beide beursdagen een presentatie over hedendaagse beveiligingsvraagstukken geven, waarbij de focus zal liggen op een betere bescherming tegen lagere kosten en speciale aandacht wordt gegeven aan Security Information en Event Management (SIEM).

Overheid 360° beurs

In de huidige informatiemaatschappij is informatie een groot goed geworden. Echter, met welke informatie nemen overheden de juiste beslissing? Welke informatie biedt daadkracht? Hoe beveilig je privacygevoelige informatie afdoende? De overheid heeft hier een belangrijke taak en met de steeds verder terugtrekkende rijksoverheid, ligt hier een belangrijke verantwoordelijkheid voor de lokale overheden. De Overheid 360° beurs is bedoeld om overheidsprofessionals te helpen met het vinden van oplossingen en het opdoen van ideeën voor de (informatie)vraagstukken uit hun dagelijkse werk.

De holistische beveiligingsstrategie van Unisys

Unisys werkt met ’s werelds grootste bedrijven en overheidsinstanties aan het veiligstellen en optimaal draaiend houden van bedrijfskritische processen. Jim Vlaming van Unisys neemt de beursbezoekers tijdens zijn presentaties mee in een ogenschijnlijk simpele benadering van security-vraagstukken, die leidt tot een betere bescherming tegen lagere kosten. “Overheden, en met name lokale overheden, kampen met krimpende budgetten en groeiende verantwoordelijkheden,” stelt Vlaming. “De aard van de informatie waar men mee werkt is vaak privacygevoelig en dient met deze beperkte middelen toch afdoende beschermd te worden. Security Information en Event Management kan dan uitkomst bieden, mits het op de juiste manier wordt geïmplementeerd.” Vlaming zal een holistische aanpak van hedendaagse en toekomstige bedreigingen op basis van SIEM presenteren en hij zal stilstaan bij overheidsspecifieke privacyvraagstukken.

De Overheid 360° beurs vindt op 22 en 23 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Jim Vlaming spreekt in Theater 5 sessie (145) 12.40 - 13.10 op 22 April en 10.40 - 11.10 op 23 April. De titel van zijn presentatie is ‘Help, indringers zijn “binnen”!  Traditionele beveiliging is dood. Wat nu?’.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie, die complexe IT-vraagstukken oplost die zich op het kruispunt van modern en bedrijfskritisch bevinden. We werken met ’s werelds grootste bedrijven en overheidsinstanties aan het veiligstellen en optimaal draaiend houden van hun bedrijfskritische processen; het stroomlijnen en transformeren van hun datacenters; het verbeteren van de ondersteuning aan hun eindgebruikers en onderdelen; en het moderniseren van hun zakelijke applicaties. We bouwen hierbij voort op bestaande IT-infrastructuren. Wij bieden outsourcing en beheerde diensten, systeemintegratie en consulting, high end servertechnologie, cybersecurity en cloud management software, onderhoud en ondersteuning. Unisys heeft meer dan 20.000 werknemers in dienst en is wereldwijd actief. Bezoek www.unisys.com voor meer informatie.

Volg Unisys op Twitter @UnisysNL.