Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys benoemt Bob Crowther tot EMEA Senior Finance Director

​Crowther wordt bij Unisys verantwoordelijk voor het financieel management voor de EMEA-regio

Hoofddorp, 27 december 2016 – Unisys Corporation kondigt de aanstelling aan van Bob Crowther als Senior Finance Director in de EMEA-regio. Crowther valt onder Inder M. Singh, Chief Financial Officer (CFO) bij Unisys, en Grant Sheatsley, Global VP Financiële Planning en Analyse. Crowther gaat in deze nieuwe functie de vicepresident en algemeen manager van de EMEA-regio, Tom Higgins, ondersteunen als strategisch financieel partner, met aandachtsgebieden zoals kostenbewaking, financiële planning en analyse en de groei van Unisys ontwikkeling  in de EMEA-regio.

Crowther was hiervoor CFO bij Silent Circle, een software-startup, en overzag in die rol de herstructurering van dat bedrijf en zorgde hij voor  een sterk verbeterde kostenbeheersing en operationele effectiviteit. Daarvoor was hij EMEA CFO bij Dell Services, waar hij in dienst trad als gevolg van Dell’s overname van Perot Systems. Voor de overname bekleedde hij een aantal belangrijke functies – waaronder CFO en CEO bij de Services-afdeling van Perot Systems in de VS, Europa en India.

“Bob heeft geweldige financiële en operationele ervaring, en we zijn blij met de visie die hij meeneemt naar onze organisatie”, zegt Singh. “In zijn nieuwe rol zal hij zich sterk focussen op kostenbeheersing. Daarnaast zal hij zijn financiële expertise en ervaring inzetten bij de  business development activiteiten bij bestaande en nieuwe klanten in onze focusgebieden: financiële dienstverlening, overheid en de commerciële sector.”

De standplaats van Crowther wordt het nieuwe EMEA-hoofdkantoor van Unisys op het Chiswick Business Park in Londen.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware.

Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.