Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys verkozen tot Microsoft Azure Innovation Partner of the Year

​De award erkent Unisys’ innovatieve gebruik van Azure

Brussel, 15 september 2015 - Unisys wint de Azure Innovation Partner of the Year award van Microsoft’s Enterprise Partner Group. Een award die werd uitgereikt tijdens de 2015 Microsoft Worldwide Partner conferentie in Florida.

De award erkent Unisys’ innovatieve gebruik van Azure. Hieronder valt de wereldwijde toepassing van de Unisys Edge Service Management oplossing op Azure en de ontwikkeling van een app voor ServiceNow-gebruikers. Deze app maakt de geautomatiseerde provisioning van IT resources op Azure mogelijk.

“Door de reeks van as-a-service oplossingen voor Azure nog verder uit te breiden, helpt Unisys Microsoft met het bereiken van nieuwe communities en klanten die voordeel kunnen halen uit onze krachtige technologie,” zegt Stephen Boyle, vice president U.S. Partner Strategy and Programs, Microsoft.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie, die de meest urgente IT en zakelijke uitdagingen oplost. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Wij bieden cloud- en infrastructuurservices, application services, business process outsourcing services, en high-end server-technologie. Bezoek www.unisys.com voor meer informatie.

Volg ons op Twitter @UnisysBE.