Language Selection

Your selected language is currently:

English

Unisys Stealth® 6.0 biedt nieuwe automatiserings- en visualisatietools voor snellere implementatie en eenvoudig beheer

Stealth™ 6.0 laat organisaties snel zero trust-security bereiken en biedt realtime inzicht en beveiligingsdata voor betere besluitvorming

Hoofddorp, 17 november 2020 - Unisys (NYSE: UIS) lanceert vandaag de nieuwste versie van Unisys Stealth. Unisys Stealth 6.0 bevat verbeterde visualisatietools en dashboardtools om de IT-rapportage en -implementatie van een organisatie sterk te vereenvoudigen. Hierdoor wordt de algemene beveiliging van een organisatie versterkt en wordt de complexiteit van IT-omgevingen verminderd. Stealth vertrouwt op AI-gestuurde automatisering om de installatie, configuratie en implementatie drastisch te versnellen.

Stealth 6.0 maakt gebruik van microsegmentatie, encryptie en dynamic isolation om dreigingen tegen te houden en zowel publieke, private, hybride, multi-cloud als on-premise omgevingen te beschermen. De beveiligingssoftware voegt een extra beveiligingslaag toe aan 's werelds grootste cloud computing platformen, waaronder Microsoft Azure, Amazon Web Services Cloud en Google Cloud. Stealth biedt ook ondersteuning (via virtual agents/chatbots) voor alle besturingssystemen, waaronder macOS, iOS, iPadOS en Android, waardoor Unisys het breedste scala aan digitale infrastructuur in de IT-industrie kan ondersteunen.

Securityteams bewaken en beheren veel kritieke data. Wanneer de IT-beveiligingsarchitectuur niet volledig is geïntegreerd, zijn deze teams veel tijd en middelen kwijt aan het handmatig analyseren van beveiligingslogs en data over de verschillende oplossingen heen. Uit recent onderzoek onder securityspecialisten blijkt dan ook dat meer dan de helft van hen (53%) het opstellen en beheren van beleidsmaatregelen en complexe implementaties de grootste uitdagingen in hun organisatie vindt. Voor 51 procent is het handmatige integratiewerk een uitdaging.

Stealth 6.0 bouwt voort op eerdere versies om deze uitdagingen aan te pakken door de features uit te breiden en zero trust-mogelijkheden te bieden, waaronder:

  • Geautomatiseerde en robuuste beveiliging met AI- en Machine Learning-mogelijkheden. Deze verminderen de complexiteit door duizenden netwerkcommunicatiestromen te vertalen naar een gestroomlijnde set van beveiligingsmaatregelen. De gebruiksvriendelijke implementatiewizard maakt een snelle implementatie mogelijk. Een robuust API-framework automatiseert alle Stealth-installatie-, configuratie- en implementatieactiviteiten. Dit kan op afstand worden gerealiseerd, waardoor duizenden endpoints tegelijkertijd in enkele minuten worden geïnstalleerd.
  • Een state-of-the-art visuele interface die ongeëvenaard gebruiksgemak biedt. De visualisatie van de netwerkomgeving in Stealth maakt het voor organisaties eenvoudig om mogelijk schadelijk dataverkeer op te sporen. Het biedt in één oogopslag inzicht in de toepassingen en datastromen die door Stealth worden beschermd.
  • Een uitgebreid, realtime beveiligingsdashboard dat organisaties een duidelijke en vereenvoudigde kijk geeft op hun netwerkstatus. Organisaties kunnen hun resultaten beter sturen op basis van directe inzichten over de omgeving. Op deze manier kunnen ze weloverwogen beslissingen nemen, voldoen aan compliance-eisen en de algehele beveiliging van hun onderneming verbeteren.

"Unisys Stealth geeft onze klanten de mogelijkheid om hun volledige wereldwijde infrastructuur te zien, te segmenteren en te beveiligen via één enkel touchpoint", aldus Vishal Gupta, CTO en senior VP Products & Platforms bij Unisys. “Sinds het begin van de pandemie zien we steeds meer ondernemingen die met een verspreid personeelsbestand werken en merken we bij hen een toenemende afhankelijkheid van de cloud. Daarom is de noodzaak om security te consolideren en te vereenvoudigen groter dan ooit. Stealth combineert op identiteit gebaseerd toegangsbeheer (IAM) met een gebruiksvriendelijke interface en automatische provisioning. Hierdoor kunnen bedrijven voldoen aan privacy- en compliancenormen en tegelijkertijd kosten en complexiteit verminderen."

Stealth 6.0 is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. Kijk voor meer informatie over Unisys Stealth op www.unisys.com/stealth.

Over Unisys
Unisys is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden ter wereld. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware en -diensten, hulp bij digitale transformatie van de werkplek, industriële applicaties en diensten en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik. Kijk voor meer informatie over hoe Unisys overheden, financiële dienstverleners en commerciële bedrijven helpt met betere en veiligere resultaten op www.unisys.com of volg Unisys op Twitter en LinkedIn.