Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys lanceert digitaal omnichannel bancair platform Elevate

Hoofddorp, 15 februari 2017 – Unisys lanceert Elevate, een end-to-end digitaal software platform en serie applicaties waarmee financiële instellingen hun klanten een veilige en omnichannel bankervaring kunnen bieden. Daarmee kunnen gebruikers altijd en overal geld overboeken en een lening of hypotheek aanvragen - of ze dat nou via een mobiel apparaat, een tablet, via een internetbrowser op een vaste computer doen of middels een bezoek aan een bank filiaal. 

"Elevate stelt financiële instellingen in staat om hun klanten een veilige en probleemloze bankierervaring te bieden", zegt Eric Hutto, President Enterprise Solutions en Senior Vice President bij Unisys. "Steeds meer gebruikers willen bankieren op een manier die bij hun levensstijl past. Door klanten toegang te geven tot een veilig en geïntegreerd digitaal bankieren platform zal de tevredenheid én loyaliteit toenemen." 

Veiliger bankieren

Elevate is gebaseerd op het Retail Banking Delivery Platform van Unisys en is beschikbaar voor financiële instellingen van elke omvang. De oplossing kan worden afgestemd op de specifieke wensen van een financiële instelling, zoals een rekening-courant, sparen, lenen en hypotheekverstrekking en biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde aanpasbare biometrische- en data- analyse worden gebruikers geïdentificeerd, krijgen ze toegang en worden hun transacties gevalideerd en goedgekeurd. Daarmee bestrijdt Elevate fraude en wordt de gebruikerservaring verbeterd. Het platform voldoet eveneens aan bestaande reguleringen, waardoor de kosten voor compliance verlaagd worden.  

Elevate kan as-a-service worden afgenomen, in een privé of publieke cloud worden opgeleverd of in een eigen datacenter worden geïnstalleerd. Het platform wordt beveiligd met Unisys Stealth®, dat gebruik maakt van microsegmentatie en encryptie op basis van identiteit; de infrastructuur wordt in segmenten opgedeeld en alleen gebruikers die geautoriseerd zijn hebben toegang tot bepaalde segmenten. Wie die toegang niet heeft, zal deze segmenten niet eens kunnen zien.  

"De huidige uitdaging voor veel financiële instellingen is hoe ze relevant blijven en aan de sterk veranderende behoeften van klanten kunnen blijven voldoen", zegt Eric Crabtree, global head bij Unisys Financial Services. "Met de analytics-functie in Elevate kunnen deze instellingen inzicht krijgen in de mogelijkheden om hun operatie en sales verbeteren. En met het toepassen van Stealth zijn klantapplicaties en gegevens beschermd tegen dreigingen." 

Met het cloud deliverymodel van Elevate kunnen financiële instellingen een nieuwe generatie digitaal bedreven klanten aantrekken en hun omnichannel-dienstenaanbod uitbreiden, de snelheid van het op de markt brengen van digitale diensten verhogen en de benodigde investering naar een pay-for-use omzetten. Daarnaast zorgt Unisys dat het platform compliant is met geldende reguleringen.  

Elevate is vanaf dit kwartaal beschikbaar in Azië, inclusief Australie en Nieuw Zeeland en in de EMEA-regio; in het tweede kwartaal wordt de dienst ook in Noord-Amerika en Latijns-Amerika gelanceerd.  

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.