Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Nieuwe release van Unisys Agile Business Suite Software biedt meer mogelijkheden voor de ontwikkeling van moderne, bedrijfskritische applicaties

​Release 5.0 van AB Suite Developer software vereenvoudigt het gebruik van populaire tools waarmee hybride applicaties voor de Unisys fabric computing architectuur en de cloud kunnen worden gebouwd

Schiphol-Rijk, 26 februari 2015 – Unisys Corporation kondigt de 5.0 release van de Agile Business (AB) Suite application development software aan voor de MCP operating environment op Unisys ClearPath systems en voor Microsoft Windows platforms.

De nieuwe release maakt het eenvoudiger voor programmeurs om zowel hybride AB Suite applicaties als mobiele, web en desktop applicaties te ontwikkelen voor cloudomgevingen en voor de fabric computing architectuur op ClearPath en Forward! by Unisys™ systemen.

Agile Business Suite Release 5.0 is een eerste stap in de uitbreiding van de ontwikkelingsmogelijkheden van open applicaties voor de fabric computing architectuur en is vooral bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een transparante manier om applicaties geschreven met de voorloper Unisys Enterprise Application Environment (EAE) naar de fabric-omgeving te migreren.

De platform-onafhankelijke AB Suite maakt gebruik van een Model Driven  aanpak van applicatieontwikkeling, waarmee programmeurs automatisch volledige applicaties kunnen genereren vanuit een aantal zakelijke specificaties. De suite gebruikt het populaire Microsoft Visual Studio voor applicatieontwikkeling en Team Foundation Server voor lifecycle-beheer, ALM.

“De AB Suite Release 5.0 laat zien dat Unisys haar klanten voortdurend nieuwe manieren wil bieden om hun lange-termijn software-investeringen geschikt te maken voor onze fabric-computing architectuur en andere innovaties,” zegt Rob Cashman, vice president van Mission-Critical Servers and Solutions bij Unisys. “Wij combineren de snelle applicatie-generatie mogelijkheden van de AB Suite met onze geavanceerde systeemtechnologie en de krachtige Microsoft development-omgeving, waarmee we organisaties in staat stellen om bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen die ze kunnen gebruiken om nieuwe kansen op de zakelijke markt te grijpen.”

De Unisys fabric-architectuur verhoogt de prestaties van bedrijfskritische applicaties dankzij een superieure schaalbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. De fabric-architectuur gebruikt software voor processen die van oudsher worden uitgevoerd door hardware, waardoor de knelpunten in de dataoverdracht van conventionele netwerken worden vermeden en er een directe communicatie mogelijk wordt tussen ClearPath, Windows en Linux applicaties in verschillende delen van de fabric.

Unisys verwacht dat toekomstige releases van de AB Suite integratie mogelijkheden zullen bieden van de ClearPath fabric application integration en connectivity services.

Met gebruik van Industry-standard tools vergroot de keuze ten aanzien van tools voor het bouwen van gebruikersinterfaces

AB Suite Release 5.0 blinkt uit in gebruiksgemak voor snelle applicatieontwikkeling, onder andere dankzij het gebruik van meer icons en wizards. Het biedt developers bovendien een bredere keur aan veelgebruikte tools voor het ontwikkelen van gebruikersinterfaces voor bestaande AB Suite applicaties.

Client Framework, een nieuwe functionaliteit voor AB Suite applicaties op Windows, zorgt ervoor dat developers de technologie van hun keuze kunnen gebruiken met AB Suite - zoals Windows Presentation Foundation (WPF), ASP.NET MVC en Windows Communication Foundation (WCF) –  voor het ontwikkelen van geavanceerde applicatie front-ends voor verschillende soorten devices.

AB Suite Release 5.0 voor MCP en Windows is geïntegreerd met de Unisys ClearPath ePortal  oplossing, waarmee developers snel bestaande zakelijke applicaties geschikt kunnen maken voor het web en waarmee eigentijdse interfaces kunnen worden gecreëerd, zodat mobiele gebruikers eenvoudig transacties kunnen uitvoeren op Apple iPhones en iPads, Android apparaten, Windows Phones en BlackBerry’s. De Hybrid Mobile Application Build Service functionaliteit van ClearPath ePortal 6.0 vereenvoudigt het bouwen van cloud-hosted hybride mobiele applicaties.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie, die complexe IT-vraagstukken oplost die zich op het kruispunt van modern en bedrijfskritisch bevinden. We werken met de ’s werelds grootste bedrijven en overheidsinstanties aan het veiligstellen en optimaal draaiend houden van hun bedrijfskritische processen; het stroomlijnen en transformeren van hun datacenters; het verbeteren van de ondersteuning aan hun eindgebruikers en onderdelen; en het moderniseren van hun zakelijke applicaties. We bouwen hierbij voort op bestaande IT-infrastructuren. Wij bieden outsourcing en beheerde diensten, systeemintegratie en consulting, high end servertechnologie, cybersecurity en cloud management software, onderhoud en ondersteuning. Unisys heeft meer dan 20.000 werknemers in dienst en is wereldwijd actief. Bezoek www.unisys.com voor meer informatie.

Volg Unisys op Twitter @UnisysNL.