Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys introduceert Digistics™ by Unisys, een oplossing voor vrachtbeheer die de agility en processen van de vrachtbezorger verbetert

Gebruikers kunnen naar wens voor de volledige oplossing kiezen of specifieke diensten selecteren. Ingebouwde analytics brengen inzicht, wat zorgt voor een verbeterde bottom-line groei en een toekomstige top-line groei.

Hoofddorp, 22 maart 2017 Unisys Corporation lanceert vandaag Digistics by Unisys, een holistische en geïntegreerde oplossing voor goederenlogistiek die vrachtbezorgers in staat stelt om vrachtbeheer te stroomlijnen en hun operationele efficiëntie te verbeteren. Digistics biedt luchtvrachtmaatschappijen de mogelijkheid om voor de volledige  oplossing te kiezen, of om enkel de specifieke cargodiensten te selecteren die ze nodig hebben, zoals inventarisbeheer, boekingen, facturatie en boekhouding. Het systeem bevat ook cross-platform analytics, waarmee vervoerders gegevens uit het verleden, huidige gegevens en prognoses kunnen bekijken om hun resultaten te verbeteren. 

Luchtvrachtmaatschappijen worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd in de huidige competitieve vrachtsector, zoals de behoefte aan meer inzicht, verdergaande geautomatiseerde systemen en papierloze processen, en het maximaliseren van de beschikbare capaciteit - en dit alles binnen een uiterst krappe operationele begroting. Digistics is een datagestuurd systeem dat automatisch elk transport- en leveringscontrolepunt in het logistieke process van de luchtvracht registreert. Hierdoor beschikken luchtvaartmaatschappijen over real-time informatie over hun zendingen en vervoerders over een snelle en efficiente wijze om hun waardevolle producten te volgen en op te sporen. "

"Digistics is een bedrijfsspecifieke oplossing voor de luchtvrachtindustrie, gebaseerd opeen moderne cloud-gebaseerde architectuur, die vervoerders de mogelijkheid geeft om de oplossing eenvoudig en snel in te passen in de IT omgeving binnen hun eigen onderneming," zegt Dheeraj Kohli, Vice-president en wereldwijd verantwoordelijk voor de unit Travel and Transportation bij Unisys. "We zijn trots dat wij de eerste in deze sector zijn die een verscheidenheid aan clouddiensten kunnen aanbieden. Vrachtvervoerders kunnen nu de features selecteren die ze nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten en zich hierop abonneren. Met de geavanceerde analytics kunnen zij de mogelijkheden in kaart brengen  om efficiënte routes tverder te ontwikkelen en om bij minder efficiënte routes procesoptimilisaties in te voeren." 

Digistics, dat wereldwijd beschikbaar is, omvat alle cargodiensten die Unisys aanbiedt, waaronder het 'logistics management system' (LMS), 'cargo revenu accounting' (CRA) en 'cargo portal services' (CPS), en bijkomende diensten die een meerwaarde bieden, zoals mobility, RFID en analytics. De geïntegreerde cloud-oplossing is  'pay-for-use' , kan uiterst snel geimplementeerd worden en komt met regelmatige verbeteringen op basis van community feedback vanuit Unisys' cargo-gebruikersgroep. 

Unisys heeft meer dan 45 jaar ervaring in het aanbieden van geavanceerde, kritieke IT-oplossingen aan de luchtvaartindustrie. Meer dan 20 procent van de luchtvrachtzendingen wereldwijd worden verwerkt door Unisys oplossingen. De vrachtoplossingen van Unisys worden gebruikt door veel van 's werelds grootste vrachtvervoerders, die samenwerken via de Unisys Cargo User Group (UCUG). Unisys en leden van UCUG werken reeds meer dan 20 jaar samen met de International Air Transport Association (IATA) aan initiatieven zoals e-Freight, Cargo iQ en XML messaging.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie. 

Volg ons op Twitter and LinkedIn.