Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys Stealth wint Frost & Sullivan 2015 New Product Innovation Award voor Encrypted Network Security Solutions

​Analist erkent innovatieve aanpak Unisys Stealth bij het beschermen van bedrijfskritische gegevens door het verbergen van netwerk-endpoints en netwerkeigenschappen voor onbevoegde gebruikers.

​Schiphol-Rijk, 20 juli 2015 Unisys Stealth™ heeft de Frost & Sullivan 2015 North American Encrypted Network Security Solutions New Product Innovation Award gewonnen. De Frost & Sullivan New Product Innovation Awards, die 16 juli werden gepresenteerd in Boston, zijn een erkenning van nieuwe productinnovaties, gebaseerd op producteigenschappen en de voordelen die ze hebben voor gebruikers.

Unisys Stealth was geselecteerd voor de prijs van Frost & Sullivan op basis van een aantal criteria, waaronder productbetrouwbaarheid, de prijs/prestatie-waarde, de klantervaring, het productontwerp en de marktpositie. Frost & Sullivan benadrukt bovendien dat Stealth een unieke benadering van beveiliging is, die een dringende behoefte van bedrijven en overheden vervult.

“Terwijl de concurrentie van Unisys meer gericht is op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen die veiligheidsdreigingen pas detecteren nadat ze hebben plaatsgevonden, is Unisys meer gericht op het onzichtbaar maken van informatierijke doelen in netwerken,” zegt Sonia Francisco, senior research analist bij Frost & Sullivan. “Waar andere oplossingen zijn gebaseerd op topologieën, is de revolutionaire oplossing van Unisys ontworpen op basis van de principes van authenticatie en autorisatie, waarbij het netwerk aan het zicht van kwaadwillenden wordt onttrokken.”

De Unisys Stealth productreeks biedt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en is onderdeel van de geïntegreerde Unisys|Security portfolio van geavanceerde producten, beproefde professionele diensten en efficiënt beheer. Stealth maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om organisaties te helpen bij het afweren van aanvallen door het cryptografisch segmenteren van apparatuur, data en eindgebruikers op het netwerk. De oplossing zorgt voor beveiligde “communities of interest” (COIs) binnen een onderneming, zodat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot informatie. Stealth versleutelt de gegevens niet alleen, maar kan ze verwijderen uit de hele aanvalszone.

Het Stealth(core) aanbod is de enterprise-klasse, software-gedefinieerde technologie die de basis vormt voor een volledige productfamilie: Stealth(cloud), Stealth(compute) en Stealth(mobile). Stealth kan worden gebruikt voor het micro-segmenteren van datacenters, om zo het risico van dreigingen van binnenuit alsook geavanceerde aanhoudende externe dreigingen en kwetsbaarheden te verkleinen. Stealth wordt ook ingezet voor datacenterconsolidatie, bescherming van legacy-systemen, zoals Microsoft Windows XP, en voor de bescherming van bedrijfskritische workloads in de cloud. De vele use-cases hebben gemeen dat de softwaregebaseerde en identiteitsbeheerde aanpak van Stealth helpt bij het verlagen van het risico, de complexiteit, de kosten en de compliance-reikwijdte.

De erkenning van Frost & Sullivan is de tweede innovatieprijs van dit jaar. In mei won Stealth al de Northern Virginia Technology Council 2015 Destination Innovation Award in de categorie Safety & Security. In 2014 won Unisys Stealth de American Business Awards People’s Choice competitie, alsmede de Silver Award in de nieuwe security software categorie, en werden we geselecteerd voor de TechAmerica Foundation American Technology Award voor cybersecurity innovatie.

“Met deze onderscheiding erkent Frost & Sullivan hoe de geavanceerde beveiligingsbenadering van Stealth veel van de meest urgente en actuele beveiligingsuitdagingen voor bedrijven oplost,” zegt Tom Patterson, vice president van global security solutions, Unisys. “Zoals Frost & Sullivan stelt in de analyse van Stealth, zorgt het niet alleen voor een enorme verkleining van het zichtbare aanvalsgebied, het kan ook de verliezen door interne en geavanceerde dreigingen aanzienlijk verminderen, door het voorkomen van de toegang tot de meest bedrijfskritische gegevens van organisaties. Dit wordt steeds noodzakelijker voor de overheden en bedrijven waar Unisys innovatieve bescherming kan leveren.”

Over Frost & Sullivan

Frost & Sullivan, the Growth Partnership Company, helpt klanten met het versnellen van groei en het bereiken van topposities op het gebied van groei, innovatie en marktleiderschap. De Growth Partnership Service van het bedrijf voorziet de CEO en het Growth Team van de CEO van gedegen onderzoek en best-practice modellen voor het aanwakkeren van de creatie, de evaluatie en de implementatie van krachtige groeistrategieën.  Frost & Sullivan bouwt op 50 jaar aan ervaring in het samenwerken met Global 1000 bedrijven, start-ups en de investeringsgemeenschap vanuit meer dan 40 kantoren op zes continenten. Kijk voor meer informatie op: www.awards.frost.com.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijd informatietechnologiebedrijf dat organisaties helpt bij het oplossen van hun grootste uitdagingen op zakelijk en IT-gebied. Met meer dan 20.000 werknemers bedient Unisys commerciële bedrijven en overheidsinstellingen over de hele wereld, met cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten, diensten voor het outsourcen van bedrijfsprocessen en high-end servertechnologie.

Kijk op www.unisys.com voor meer informatie of volg Unisys op Twitter @UnisysNL.