Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Rabobank tekent nieuw contract met Unisys voor het verwerken van papieren betalingen

​UPSS zorgt zeker tot 2019 voor de verwerking van overschrijvingsformulieren en acceptgiro’s 

​Amsterdam 18 februari 2015 - Unisys Payment Services & Solutions (UPSS), een Nederlandse dochteronderneming van Unisys Corporation, die outsourced payment services levert aan Nederlandse en Belgische banken, kondigt vandaag aan dat de Rabobank een nieuw contract is aangegaan voor de betalingsverwerking van papieren  overschrijvingsformulieren en acceptgiro’s. Het nieuwe contract loopt tot eind 2018 en dat betekent dat Unisys de papieren betaalopdrachten van Rabobank-klanten in ieder geval blijft verwerken tot de geplande einddatum van de acceptgiro, 1 januari 2019.

Ondanks de afname van het aantal transacties verwerkt UPSS jaarlijks nog tientallen miljoenen betaalopdrachten voor banken in België en Nederland waaronder de Rabobank. Met name oudere klanten en mensen met een visuele beperking bankieren nog via papier. De Rabobank wil deze klantengroep graag volledig blijven bedienen, door het snel en veilig verwerken van betalingen.

Rob Fopma, Managing Director bij UPSS, ziet de komende contractperiode met vertrouwen tegemoet. “We hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met bedrijfskritische applicaties en ook de komende jaren blijven we de Rabobank graag van dienst met dit veilige betaalsysteem. Dankzij onze oplossing kan de Rabobank een groep mensen bedienen die niet online bankiert. Zo sluit je niemand buiten en krijgt  iedereen hetzelfde niveau van dienstverlening.”

Over UPSS

UPSS (Unisys Payment Services & Solutions BV) is een dochteronderneming van Unisys met een specifieke focus op het outsourcen van activiteiten op het gebied van betalingsdiensten. Het bedrijf verwerkt onder meer op papier gebaseerde betalingen voor een aantal van de grootste Nederlandse en Belgische banken.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijd IT-bedrijf. We bieden een portfolio met ICT-diensten, software en technologie die kritische problemen bij onze klanten oplost. We zijn gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het beveiligen van hun organisatie, bij het vergroten van de efficiëntie en het gebruik van hun datacenters, bij het verbeteren van de ondersteuning van hun eindgebruikers en bij het moderniseren van hun bedrijfsapplicaties. Voor deze diensten en oplossingen brengen wij outsourcing diensten, systeemintegratie en adviezen, infrastructuur diensten, onderhoudsdiensten en high-end servertechnologie samen. Met circa 20.000 medewerkers, bedient Unisys commerciële bedrijven en overheidsinstellingen over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter @UnisysNL