Language Selection

Your selected language is currently:

English

​​Unisys Stealth® integreert nieuwe Microsoft API om kritieke workloads in Microsoft Azure continu te beveiligen

Dankzij deze nieuwe interface kunnen klanten de Stealth™ beveiligingsinstellingen automatisch updaten om de toegang tot Azure-clouddiensten zonder onderbreking te beveiligen

Diegem, 9 oktober 2019 - Unisys Corporation kondigt aan dat haar bekroonde Unisys Stealth® beveiligingssoftware nu ook de nieuwe Microsoft Azure Service Tag Discovery Application Program Interface (API) gebruikt om klanten die met de cloudgebaseerde Azure-diensten werken, extra te beschermen. Stealth™ zal met de nieuwe API werken om de beveiligingsconfiguratie automatisch te updaten om ononderbroken toegang tot de Azure-clouddiensten mogelijk te maken.

Voor Enterprise-klanten die nood hebben aan een veilige en ononderbroken toegang tot Microsoft Azure, biedt de Service Tag Discovery API de nodige capaciteit. De Service Tag Discovery API biedt deze klanten de mogelijkheid om de migratie van delicate workloads naar Azure te versnellen, waardoor de meest gevoelige en kritieke data – zowel van overheid als commerciële bedrijven - worden beschermd via een hyperveilige datapijplijn, terwijl de API tegelijkertijd de acceptatie van het zogenaamde 'Zero Trust' IT-architectuurmodel mogelijk maakt.

In 2016 bracht Unisys Unisys Stealth (cloud)™ voor Microsoft Azure op de markt waarmee klanten via het Azure-cloudplatform probleemloos de bekroonde Stealth-microsegmentatiebeveiliging konden gebruiken. Stealth bouwt voort op de beveiliging die reeds is ingebouwd in Azure en voegt er een extra laag beveiligingsmaatregelen aan toe. Stealth harmoniseert ook het securitymanagement voor ondernemingen die de cloud gebruiken en vormt zo een zeer efficiënte verbinding om workloads op een veilige, efficiënte en kosteneffectieve manier naar Azure te verplaatsen. Deze nieuwe API automatiseert de administratieve processen die vroeger handmatig dienden te gebeuren om een continue bescherming te garanderen, zelfs als organisaties en securityvereisten veranderen en verder evolueren.

"Stealth is een belangrijke beveiligingsoplossing voor organisaties die hun operationele bereik - en dat van hun apps - en toegang tot de Azure cloud willen versnellen en uitbreiden tot op het hoogste productiviteits- en veiligheidsniveau", vertelt Sudhir Mehta, global VP Security Products and Strategy bij Unisys. "Samen met Microsoft blijven we aan verschillende functionaliteiten werken om de mogelijkheden van deze nieuwe release volledig te benutten."

Stealth omvat de functie Dynamic Isolation™ waarmee toestellen of gebruikers bij de eerste tekenen van een mogelijk lek of cyberaanval snel kunnen geïsoleerd worden. Stealth vermindert het potentiële aanvalsoppervlak in deze omgevingen door dynamische, identity driven microsegmentatie te creëren, zogenaamde communities of interest (COI's). Door dergelijke veilige COI's in te stellen, scheidt Stealth vertrouwde systemen, gebruikers en data af van de niet-vertrouwde systemen en data. Door alle onderlinge communicatie tussen door Stealth beveiligde assests te encrypteren en te verbergen voor ongeautoriseerde gebruikers, vermindert ook het aanvalsoppervlak.

"Service Tag Discovery API-klanten profiteren continu van de gecombineerde beveiligingsmogelijkheden van Unisys Stealth en Azure, op een manier die geen handmatige updates vereist om geautoriseerd dataverkeer en toestellen bij te houden", zegt Jeff Cohen, partner group projectmanager van Microsoft Azure. "We kijken ernaar uit om samen te werken met Unisys om meer overheids- en commerciële organisaties te helpen om hun migratie naar de Azure cloud te versnellen."

Over Unisys

Unisys is een internationaal IT-bedrijf dat hoogwaardige, op veiligheid gerichte oplossingen maakt voor de meest veeleisende ondernemingen en overheden. Het aanbod van Unisys omvat beveiligingssoftware- en diensten, digitale transformatie en werkplekdiensten, industrietoepassingen en -diensten en innovatieve bedrijfsomgevingssoftware voor ondernemingen met een intensief computerverkeer. Surf voor meer informatie over hoe Unisys op een veilige manier voor betere resultaten zorgt voor overheden, financiële diensten en de commerciële sector naar www.unisys.com .