Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys kondigt een nieuwe geavanceerde oplossing voor Endpoint-bescherming aan om organisaties te wapenen tegen de steeds sneller evoluerende malwarebedreigingen van vandaag

Nieuwe beveiligingsoplossing van Unisys helpt organisaties om hun beveiliging te operationaliseren door het inbouwen van 'advanced threat prevention' in hun dagelijkse beveiligingsprocessen

Diegem, 5 april 2018Unisys Corporation kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid van een nieuwe Advanced Endpoint Protection aan. Die moet organisaties beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen met de hulp van op kunstmatige intelligentie gebaseerde threat prevention-tools. Unisys Advanced Endpoint Protection omvat zowel de Unisys consulting en managed security services als de Cylance advanced threat prevention-technologie. Deze oplossing maakt gebruik van AI en machine learning om endpoints te beschermen tegen aanvallen. 

Voorafgaand aan de implementatie maken consultants van Unisys een grondige analyse van de IT-omgeving op zoek naar eventuele kwetsbaarheden in endpoints die misschien onder de radar zijn gebleven. Op basis van die resultaten werken ze een plan uit voor de uitrol. Zodra de Advanced Endpont Protection is geïmplementeerd, begint het team van Unisys managed services met de monitoring van de hele IT-omgeving, 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Detecteren de experts een probleem, dan starten ze samen met de klant een onderzoek. 

Door de Cylance advanced threat prevention-technologie in het aanbod van security-oplossingen te integreren kan Unisys klanten laten genieten van de voordelen van AI en machine learning om malware-aanvallen op endpoints te voorkomen. Cylance-technologie voorkomt proactief geavanceerde aanhoudende bedreigingen (advanced persistent threats) en malware op de endpoints in de organisatie, in plaats van ze achteraf reactief te detecteren.  

"De nieuwe oplossing moet organisaties helpen om hun endpoint-beveiliging te operationaliseren", weet Jonathan Goldberger, vice president van Unisys Security Solutions. "Ze kunnen migreren van hun verouderde antivirus-bescherming naar een nieuwe beveiligingsomgeving die beter bestand is tegen de moderne cyberdreigingen die ze vandaag het hoofd moeten bieden. Wanneer we beveiliging operationaliseren, helpen we onze klanten het maximum uit hun technologie-investeringen te halen. Samen met Cylance helpen we klanten om AI en machine learning te gebruiken om hun endpoints te beschermen en hun beheeractiviteiten te automatiseren. Klanten ervaren een effectievere bescherming dankzij het optimale gebruik van moderne technologie en het herleiden van menselijke fouten tot een absoluut minimum." 

Beveiligingsoplossingen van Unisys combineren ervaren consultants, geavanceerde producten en gemanagede diensten over het hele beveiligingsspectrum, van preventie en detectie tot het verhelpen van risico's en geavanceerde bedreigingen. Hiertoe hoort ook Unisys Stealth, de  microsegmenteringssoftware waarmee organisaties op een dynamische manier kritieke hardware kunnen afschermen en verbergen. Stealth bouwt virtuele beveiligingsperimeters, los van de fysieke locatie van de te beschermen assets. Samen met Unisys kunnen organisaties alle mogelijke zwakke punten op en zelfs buiten de perimeter beschermen. Vindt er toch een aanval plaats, dan wordt die meteen herkend en volgt er onmiddellijk een gepaste respons. 

Voor meer informatie over de managed security services van Unisys kan je terecht op www.unisys.be/offerings/security-solutions/managed-security-services.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijd actief technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor bedrijven en overheden die hoge eisen stellen aan digitale technologie. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware en -diensten; hulp bij digitale transformatie van de werkplek; industriële applicaties en diensten, en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik. Kijk voor meer informatie over hoe Unisys overheden, financiële dienstverleners en commerciële bedrijven helpt met betere en veiligere resultaten, op www.unisys.com.

Follow Unisys on Twitter and LinkedIn.