Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys introduceert Digistics™ by Unisys, een oplossing voor vrachtbeheer die de agility en processen van de vrachtbezorger verbetert

Gebruikers kunnen voor één enkele, allesomvattende oplossing kiezen of specifieke diensten selecteren op basis van hun noden. Ingebouwde analytics brengen inzicht, wat zorgt voor een verbeterde bottom-line groei en een toekomstige top-line groei

Diegem, 20 maart 2017 Unisys Corporation  lanceert vandaag Digistics™ by Unisys, een holistische en geïntegreerde oplossing voor goederenlogistiek die vrachtbezorgers in staat stelt om vrachtbeheer te stroomlijnen en hun operationele efficiëntie te verbeteren. Digistics biedt luchtvrachtmaatschappijen de mogelijkheid om voor een allesomvattende oplossing te kiezen, of om de specifieke cargodiensten te selecteren die ze nodig hebben, zoals inventarisbeheer, boekingen, facturatie en boekhouding. Het systeem bevat ook cross-platform analytics, die vervoerders in staat stellen om gegevens uit het verleden, huidige gegevens en prognoses te bekijken en zo hun activiteiten te verbeteren. 

Luchtvrachtmaatschappijen worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd in de huidige competitieve vrachtsector, zoals de behoefte aan een hoge zichtbaarheid, de grote vraag naar geautomatiseerde systemen en papierloze processen, en het maximaliseren van de beschikbare capaciteit - en dit alles binnen een krappe operationele begroting. Digistics is een datagestuurd systeem dat automatisch elk transport- en leveringscontrolepunt in de waardeketen van de luchtvracht registreert. Hierdoor beschikken luchtvaartmaatschappijen over real-time informatie over hun zendingen. Vervoerders kunnen dan weer waardevolle producten snel en efficiënt volgen en opsporen, wat de ervaringen van de eindgebruiker bevordert. 

"Digistics is een door het bedrijfsleven aangestuurde oplossing voor de luchtvrachtindustrie. Het heeft een moderne cloud-gebaseerde architectuur, die vrachtbezorgers de mogelijkheid geeft om de oplossing eenvoudigweg aan te passen binnen hun onderneming," zegt Dheeraj Kohli, vice-president en global head of Travel and Transportation bij Unisys. "We zijn trots dat we de eerste in de sector zijn die een catalogus aan clouddiensten kunnen aanbieden. Vrachtvervoerders kunnen nu de features selecteren die ze nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten en zich hierop abonneren. De geavanceerde analytics zullen vrachtvervoerders dan weer in staat stellen om efficiënte routes te ondersteunen en om bij minder efficiënte routes de processen te verbeteren." 

Digistics, dat wereldwijd beschikbaar is, omvat alle cargodiensten die Unisys aanbiedt, waaronder het 'logistics management system' (LMS), 'cargo revenu accounting' (CRA) en 'cargo portal services' (CPS), en ook bijkomende diensten die een meerwaarde bieden, zoals mobility, RFID en analytics. De geïntegreerde cloud-oplossing maakt 'pay-for-use' facturatie mogelijk voor lagere kosten, net als snelle implementatie en regelmatige verbeteringen op basis van community feedback vanuit Unisys' cargo-gebruikersgroep. 

Unisys heeft meer dan 45 jaar ervaring in het aanbieden van geavanceerde, kritieke IT-oplossingen aan de luchtvaartindustrie. Meer dan 20 procent van de luchtvrachtzendingen wereldwijd worden verwerkt door Unisys oplossingen. De vrachtoplossingen van Unisys worden gebruikt door veel van 's werelds grootste vrachtvervoerders, die samenwerken via de Unisys Cargo User Group (UCUG). Unisys en leden van UCUG werken reeds meer dan 20 jaar samen met de International Air Transport Association (IATA) aan initiatieven zoals e-Freight, Cargo iQ en XML messaging.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie. 

Follow Unisys on Twitter and LinkedIn.