Language Selection

Your selected language is currently:

English

Unisys in de IDC MarketScape genoemd als "Major Player" in diensten voor werkplekondersteuning in Europa

Bedrijf aangehaald voor dienstverlening aan klanten, maar ook voor de tevredenheid van eindgebruikers, het volgen van werknemerssentiment en uniek field support

Diegem 20 mei 2020 – Unisys Corporation kondigt vandaag aan dat het bedrijf gepositioneerd is als een "Major Player" in de IDC MarketScape: European Workplace Services in the Era of Multiplied Innovation 2020 Vendor Assessment (doc # EUR146197220, April 2020).

Het rapport beoordeelt de prestaties van de belangrijkste IT-dienstverleners aan de hand van een uitgebreid kader en een aantal parameters die het product- en dienstenaanbod en de capaciteiten van leveranciers afzetten tegen succesfactoren van de markt op korte en lange termijn.

Het IDC MarketScape-rapport stelt: "Unisys heeft een uitgebreide ondersteuning van field services, aangevuld met merged reality-technologie. Het bedrijf kan in real-time analyses en beoordelingen van het werknemerssentiment uitvoeren."

"Dit IDC MarketScape-rapport weerspiegelt de strategische investeringen van Unisys om Artificiële Intelligentie in zijn volledige portfolio van Digital Workplace Services te stimuleren. Dankzij de integratie van nieuwe technologieën zoals AI, procesautomatisering, geavanceerde analytics en machine learning, zijn we in staat om de gebruikerservaring binnen traditionele diensten zoals Service Desk of Field Services echt te veranderen", zegt Kevin Turner, Digital Workplace Strategy Lead EMEA bij Unisys. "Deze erkenning bevestigt onze aanpak en motiveert ons om vlotte gebruikerservaringen te blijven ontwikkelen, productiviteitstools te verbeteren en IT-kosten te verminderen."

"In overeenstemming met de groeiende belangstelling voor het meten van het werknemerssentiment, om zo tevredenheid en productiviteit te vergroten, had het rapport ook oog voor de geavanceerde sentimentanalyse van Unisys. Die maakt het mogelijk om de ervaring van de eindgebruiker en de klanttevredenheid nauwgezet op te volgen", zegt Angela Salmeron, Research Manager, European Future of Work bij IDC. Om aan de groeiende eisen te voldoen, gebruikt Unisys "eigen interne analytics en Natural Language Processing (NLP) om het werknemerssentiment op basis van chatlogs en andere helpdeskinteracties te analyseren en beoordelen".

Over IDC MarketScape

Het IDC MarketScape-beoordelingsmodel voor leveranciers is ontworpen om het concurrentievermogen van ICT-providers (informatie- en communicatietechnologie) in een bepaalde markt weer te geven. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een strakke beoordelingsmethode op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, die resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van iedere leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape voorziet een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT- en telecomproviders, op een betekenisvolle manier kunnen worden vergeleken. Het raamwerk biedt technologieklanten ook een 360-gradenbeoordeling van de sterke en zwakke punten van hun huidige en toekomstige leveranciers.

Over Unisys

Unisys is een wereldwijd actief technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor bedrijven en overheden die hoge eisen stellen aan digitale technologie. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware -en diensten, hulp bij digitale transformatie van de werkplek, industriële applicaties en diensten, en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik. Meer informatie over hoe Unisys overheden, financiële dienstverleners en commerciële bedrijven helpt met betere en veiligere resultaten, vindt u op www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter en LinkedIn.