Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Unisys en Mitel beschermen samen de real-time communicatie van zakelijke en mobiele gebruikers in 47 van de top 50 economieën

Mitel gaat in de toekomst de (mobiele)Stealth-encryptie en identiteit-gebaseerde segmentatie van Unisys gebruiken om kritieke data te beschermen

​Brussel, 27 april - Unisys kondigde vandaag aan dat het gaat samenwerken met Mitel, de leider op het vlak van zakelijke communicatie.  Het bedrijf gaat vanaf nu gebruik maken van de bekroonde Unisys Stealth-beveiligingstechnologie om de communicatiekanalen van haar 60 miljoen zakelijke klanten de nodige bescherming te bieden.

Zo zal Unisys in de toekomst Mitel ondersteunen met een hele reeks aan beveiligingsoplossingen, die gebaseerd zijn op de Stealth-technologie, om de mobiele en zakelijke klanten te voorzien van de nodige beschermingslaag. Deze samenwerking voorziet Mitel van een sterk gedifferentieerd aanbod aan oplossingen voor veiligheidsgevoelige omgevingen en applicaties. Deze oplossingen kunnen eveneens worden doorgetrokken naar veilige mobiele toegang tot andere cloud-bedrijfstoepassingen.

De oplossingen zijn ontwikkeld om zowel ondernemingen en service providers toe te laten om mobiele toegang tot de cloud te beveiligen, als de bescherming tegenover inbreuken met persoonsgegevens en veiligheidsrisico’s op te trekken. De combinatie van de Unisys Stealth identiteit-gebaseerde segmentatie en encryptie met het leiderschap van Mitel op vlak van communicatie stelt ondernemingen in staat om toegang tot kritieke systemen en data, binnen de onderneming of in de cloud, te controleren op basis van identiteit van de gebruiker.

“Deze samenwerking maakt Unisys Stealth beschikbaar voor alle Mitel-klanten wereldwijd.” stelt Tom Patterson, chief trust officer bij Unisys. “Deze nieuwe mogelijkheden zullen leiden tot zowel de voordelen van geavanceerde encryptie als van identiteit-gebaseerde segmentatie om zelfs de schade van succesvolle aanval te beperken.”

Unisys Stealth geeft ondernemingen de mogelijkheid om de toegang tot ondernemingsnetwerken te controleren op basis van gebruikersidentiteit. Daarnaast vermindert de kwetsbaarheid bij aanvallen doordat data en applicaties onzichtbaar worden gemaakt voor niet-gemachtigde gebruikers door encryptie van alle verkeer tussen endpoints die door Stealth worden beschermd. Zelfs wanneer tegenstanders één micro-segment zouden infiltreren, hebben ze niet de mogelijkheid om van hieruit binnen te dringen in andere delen van de onderneming.

De mogelijkheden van Unisys Stealth worden naadloos geïntegreerd in de mobiele communicatiediensten van Mitel. Dit geeft de klanten van Mitel toegang tot publieke netwerken zoals het internet door middel van een veilig geëncrypteerde telefoontje én dit zonder het gevaar van blootstelling van hun real-time communicatie.

“De groei van mobiele BYOD en de toename in het Wi-Fi-gebruik voor business communicatie gaat gepaard met verscheidene uitdagingen, doordat ondernemingen trachten in te spelen op noden van mobiele werknemers en consumenten,” zegt Terry McCabe, CTO Mitel Mobile Division. “Samen met Unisys ontwikkelde we de MiStealth-oplossing om onze klanten een nieuwe en meer geavanceerde beveiligingsoplossing aan te bieden in een wereld van snel evoluerende bedreigingen.”

De Unisys Stealth-producten zijn beschikbaar voor data centers, cloud, mobiele en SCADA toestellen. Bovendien maken deze producten deel uit van een uitgebreid portfolio aan beveiligingsoplossingen voor ondernemingen, waaronder data en fysieke veiligheid, identiteitsmanagement op schaal, geavanceerde biometrie en beveiliging van toeleveringsketens. Unisys levert eveneens wereldwijd het volledige plaatje aan managed services en consulting om tegemoet te komen aan de specifieke beveiligingsnoden van de klant.

Over Unisys​

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die werkt met veel van 's werelds grootste bedrijven en de overheidsorganisaties om hun meest urgente IT- en zakelijke uitdagingen op te lossen. Unisys is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde, toonaangevende oplossingen aan klanten binnen de overheid, financiële dienstverlening en commerciële markten. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Unisys biedt cloud- en infrastructuur-services, applicatie services, security oplossingen en high-end server-technologie.

Bezoek voor meer informatie www.unisys.com of volg Unisys op Twitter @UnisysBE.