Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Nutreco breidt samenwerking met Unisys uit en gaat diensten voor eindgebruikers transformeren met nieuwe Enterprise Service Management-oplossing

​​Nutreco zal een combinatie van Unisys InteliServe™ en ServiceNow®-technologie inzetten voor verdere automatisering van diensten, een verbeterde eindgebruikerservaring en hogere productiviteit

Diegem, 16 oktober 2019Unisys Corporation laat weten dat Nutreco, een wereldleider in dier- en visvoeding, de samenwerking met Unisys heeft uitgebreid. Naast de bestaande samenwerking op het gebied van beheerde eindgebruikersoplossingen, IT-servicemanagement (ITSM) en datacenterondersteuning, omvat de samenwerking nu ook een veilig, sterk geautomatiseerd Enterprise Service Management-platform.

De oplossing maakt gebruik van de Unisys InteliServe™ en ServiceNow®-technologie om een omnichannel-benadering van servicedesk-ondersteuning mogelijk te maken en een verbeterde eindgebruikerservaring te realiseren. Bovendien wordt het platform ingezet om een reeks zakelijke diensten te leveren, zoals diensten voor human resources, facilities, customer service management en projectbeheer.

“Nutreco heeft wereldwijd consistente IT-ondersteuningsdiensten nodig, zodat onze werknemers zich kunnen richten op marktintroducties van nieuwe producten, het leveren van de beste service aan onze klanten en de groei van ons bedrijf,” zegt Henry van de Ven, Global CIO van Nutreco. “Deze uitbreiding laat zien dat Unisys onze zakelijke evolutie ondersteunt. Het nieuwe platform automatiseert een breed scala aan IT-diensten en helpt ons bij het beheer van nieuwe zakelijke diensten. Zo kunnen we onze medewerkers een betere gebruikerservaring bieden tegen lagere totale bedrijfskosten."

In samenwerking met Nutreco biedt Unisys on-site en servicedesk-ondersteuning voor ongeveer 12.000 Nutreco-medewerkers in veertien talen en meer dan 180 locaties in 37 landen.

Nutreco gaat InteliServe integreren om zijn eindgebruikers een veilige, vereenvoudigde, gepersonaliseerde en flexibele manier te bieden om toegang te krijgen tot ondersteunende diensten vanaf elk apparaat, op elk moment en via alle kanalen - inclusief telefoon, e-mail, web, chat en serviceportal. Hierdoor kunnen eindgebruikers communiceren met echte en virtuele Unisys-medewerkers om problemen te melden en serviceaanvragen in te dienen.

“Op basis van onze gedetailleerde kennis van de activiteiten van Nutreco, zijn we in staat om een aangepaste roadmap voor de technologie en diensten te ontwikkelen. Zo kunnen we het bedrijf optimaal ondersteunen,” stelt Bill Brown, VP en General Manager EMEA bij Unisys. “Dit helpt Nutreco een hogere automatiseringsgraad te bereiken en diensten te leveren die meer keuze bieden aan de eindgebruikers. Het resultaat is een kosteneffectiever dienstenmodel en een team dat tevreden is met de technologie die het gebruikt, waardoor het productiever kan zijn.”

InteliServe is een essentieel onderdeel van de Digital Workplace Services-suite van Unisys. InteliServe verscheen in 2018 en maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder analytics, kunstmatige intelligentie en machine learning. Hiermee wordt een intelligente, gebruikersgerichte ervaring gecreëerd, die is afgestemd op de behoeften van de moderne digitale werkplek.

Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen Unisys en Nutreco .

Over Nutreco
Nutreco is een wereldleider in diervoeding en visvoer. Nutreco's geavanceerde voeroplossingen worden afgenomen door miljoenen consumenten wereldwijd. Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit zijn leidende principes die zijn ingebed in de Nutreco-cultuur, van onderzoek en inkoop van grondstoffen tot producten, modellen en diensten voor de veehouderij en aquacultuur. Nutreco heeft meer dan 12.000 werknemers in 37 landen met een netto-omzet van €6,4 miljard in 2018. De twee wereldwijde merken Skretting (aqua feed) en Trouw Nutrition (diervoeding) worden verkocht in meer dan 90 landen. Nutreco is een volledige dochteronderneming van SHV Holdings N.V., een multinational in familiebezit met een netto-omzet van €20 miljard in 2018.

Over Unisys
Unisys is een wereldwijd informatietechnologiebedrijf dat krachtige, op veiligheid gerichte oplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden op aarde. Het Unisys-portfolio omvat beveiligingssoftware en -diensten; digitale transformatie en werkplekdiensten; zakelijke toepassingen en -diensten; en innovatieve software-besturingsomgevingen voor zeer intensieve enterprise-computing. Wilt u meer weten over hoe Unisys op een veilige manier betere resultaten realiseert voor klanten in de overheidssector en financiële en commerciële markten? Kijk dan op www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter en LinkedIn.