Language Selection

Your selected language is currently:

English

​Het toonaangevende adviesbureau ISG erkent Unisys als wereldleider op het gebied van cloud- en datacenterdiensten

​De Unisys CloudForte®-oplossing voor digitale transformatie en cloudbeheer speelt een essentiële rol in de positionering van Unisys

Diegem, 22 oktober 2019 Unisys Corporation laat met gepaste trots weten dat het toonaangevende wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Information Services Group (ISG) het bedrijf erkent als een wereldleider in cloud- en datacenter-diensten.

Het ISG Provider Lens™ "Private/Hybrid Cloud – Data Center Services and Solutions" Archetype rapport geeft een samenvatting van "de relatieve eigenschappen van 30 datacenter outsourcing services providers en hun mogelijkheden om te voldoen aan de vereisten van vier typische, veel voorkomende categorieën zakelijke klanten waarnaar verwezen wordt als archetypen. Elk archetype vertegenwoordigt een unieke reeks zakelijke en technologische behoeften en uitdagingen."

ISG categoriseert Unisys als een "leider" in het tegemoetkomen aan de vereisten van de volgende twee archetypen:

  • Transformatie (grootschalige focus) – Organisaties met ruimere budgetten en een voorkeur voor een geoptimaliseerde mix van opleveringsmodellen. Ze richten zich op het leveren van IT-diensten aan hun businessunits op basis van een as-a-service, utility-gebaseerd model, met een hoge mate van selfservice, automatisering, orkestratie en terugboeking.
  • Beheerde diensten (middelgrote focus) – Organisaties met vaak enigszins beperkte budgetten, die bereid zijn grotere operationele verantwoordelijkheid over te dragen aan een dienstverlener en enkele transformationele elementen omarmen, zoals bescheiden investeringen in automatisering en de hybride cloud.

Daarnaast behaalde Unisys de status 'Noteworthy Provider' in de overige twee archetype-categorieën:

  • Baanbrekend: – Organisaties die hun transformatie-initiatieven willen uitbreiden door de inzet van end-to-end softwaregedefinieerde datacenters en het optimaliseren van hybride cloudbeheer.
  • Traditioneel – Organisaties die zich bezighouden met minimale, selectieve outsourcing van bepaalde datacenter- en clouddiensten, voornamelijk om de kosten te optimaliseren.

ISG ziet het Unisys CloudForte® managed-serviceaanbod voor veilige digitale transformatie en cloud-operations als een van de belangrijkste troeven van Unisys voor de levering van diensten aan alle archetypen waar het bedrijf zich op richt: "Unisys CloudForte versnelt de digitale transformatie en maximaliseert innovatie in de cloud zonder in te leveren op beveiliging of governance. CloudForte accelereert met blauwdrukken voor selfservice, geautomatiseerde governance en workflow, geautomatiseerde provisioning, beveiliging, rapportages en geavanceerde analytics." 

"We zijn trots op de erkenning van ISG voor onze cloud- en infrastructuurdiensten – met name voor ons innovatieve CloudForte managed-serviceaanbod," zegt Eric Hutto, senior vice president en president van Unisys Enterprise Solutions. "Deze erkenning bevestigt de positie van Unisys als koploper op het gebied van de transformatie van bedrijfsprocessen en het implementeren van geavanceerde, veilige cloudoplossingen waarmee onze klanten alle operationele en economische voordelen van digitale transformatie kunnen plukken."

Over Unisys

Unisys is een wereldwijd informatietechnologiebedrijf dat krachtige, op veiligheid gerichte oplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden. Het Unisys-portfolio omvat beveiligingssoftware en -diensten; digitale transformatie en werkplekdiensten; bedrijfstoepassingen en -diensten; en innovatieve software-besturingsomgevingen voor zeer intensieve zakelijke computing. Voor meer informatie over hoe Unisys op veilige manier betere resultaten realiseert voor klanten in de overheids-, financiële en commerciële markten, kijkt u op www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter en LinkedIn.